Welkom op de website van Post-Kogeko

Distributie

Post-Kogeko Logistics – op tijd geleverd

Post-Kogeko heeft jarenlange ervaring met betrouwbare winkel- en horecadistributie. We beleveren dagelijks winkels en horeca volgens strakke tijdschema’s vanuit verschillende distributiecentra en productielocaties van gerenommeerde retailers en producenten zoals onder andere Albert Heijn en Bakkersland.

Tijdigheid van de leveringen is voor de klanten van Post-Kogeko van het allergrootste belang. Wij realiseren dan ook een tijdigheidspercentage van minimaal 98% over alle leveringen welke wij doen. Om dit te waarborgen zijn alle wagens uitgerust met geavanceerde boardcomputers en beschikking wij over een speciale Track & Trace afdeling, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week alle ritten volgt en acteert op excessen. 

Onze chauffeurs zijn de ambassadeurs van Post-Kogeko én van de opdrachtgever.  Zij voelen zich verantwoordelijk voor de lading en doen er alles aan om deze op tijd en in optimale conditie te bezorgen. Tevens hebben wij de beschikking over een moderne vloot welke voldoet aan alle eisen met betrekking tot uitstoot (euro-normering) en geluidsoverlast (PIEK-certificering).