Welkom op de website van Post-Kogeko

Duurzaam

Duurzaam

Naast onze passie voor logistiek hebben wij als Post-Kogeko een passie voor duurzaamheid. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij willen niet vooruit lopen, wel voorop lopen!

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als logistiek dienstverlener kunnen we een bijdrage leveren aan het verminderen van CO2-emissie en uitstoot van fijnstof. Mede met het oog op milieu-eisen hebben we een groot deel van ons wagenpark vernieuwd. Onze chauffeurs volgen trainingen om het brandstofgebruik en CO2-uitstoot te verminderen en veilig te rijden.

CO2-reductie is onderdeel van ons MVO-beleid (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Andere MVO-thema’s zijn veiligheid & gezondheid, voedselveiligheid, duurzaam inkopen, training & ontwikkeling van medewerkers en beheersing van afvalstromen.

Op dit deel van onze website kunt u lezen hoe wij dat doen. Ook vindt u informatie over onze verantwoordelijkheid, onderverdeeld in zeven aandachtsgebieden, onze innovaties en onze prestaties. Daarnaast kunt u kennis nemen van onze Green community, omdat wij geloven dat het samen nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid nog meer impact geeft