Welkom op de website van Post-Kogeko

Green community

   

Dienstverleners & leveranciers


 

Scania

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto's, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie circa 2500 medewerkers, verdeeld over de fabriek in Zwolle en vijftig verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld. In samenwerking met Scania hebben wij het Technisch Support Programma opgezet. Met dit programma realiseren wij een blijvende gedragsverandering bij chauffeurs en monteurs. Onze auto’s verbruiken hierdoor veel minder brandstof en stoten minder CO2 uit.

 

 

 


 

Nife

Nife is een betrouwbare partner voor energieadvies. Het bedrijf biedt een gevarieerd pakket van diensten aan voor kleine en grote ondernemingen. NIFE werkt samen met de grote energieleveranciers om vlot en flexibel te kunnen inspelen op specifieke vragen en ontwikkelingen in de markt.

 

 

 

 

Milgro

Milgro is de zakelijke dienstverlener met kennis en expertise van afval en recycling. Door haar onafhankelijke positie van verwerking van transport is zij in staat een andere kijk op afval te bieden. Milgro haalt 'meer waarde uit afval' door (rijks)overheden, bedrijven en organisaties inzichten aan te reiken, praktisch te ondersteunen en expertise aan te bieden. Gedreven door innovatie en creativiteit werken Milgro al 15 jaar aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit het gedachtegoed ‘from cradle to cradle’ en preventie is een nieuwe kijk op afval onontbeerlijk.

 

 

 

 

Twan Heetkamp

Twan Heetkamp Trailers biedt transporteurs de mogelijkheid om gebruikte of nieuwe opleggers te leasen of te huren. Creativiteit, snelheid en service zijn hierbij belangrijke trefwoorden om klanten optimaal van dienst te zijn.

 

 

 

 

Iveco Schouten

In 2013 heeft Post-Kogeko tien LNG-trucks in gebruik genomen. De Iveco-vrachtwagens rijden op LNG (liquid natural gas). Ze stoten minder CO2, NOx en fijnstof uit en zijn stiller dan conventionele vrachtauto’s. Post-Kogeko zet de schone en geluidsarme trucks in bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Pijnacker. www.iveco-schouten.nl

 

 

 

 

Mercedes Benz

In 2005 hebben we een aantal Mercedes-Benz Actrossen gekocht met een generator. Deze trekker verbruikte 40 liter brandstof per 100 kilometer. Dit kwam voor een belangrijk deel doordat de generator continu meedraaide.
Door verandering van werk hadden we de generator niet meer nodig. We hebben de trekkers in overleg met Mercedes-Benz vervroegd ingeruild voor nieuwe, schonere types. De trekkers zijn uitgerust met FleetBoard. Dankzij dit systeem en terugkoppeling vanuit Mercedes-Benz naar de chauffeurs over hun rijstijl hebben we een besparing gerealiseerd van 10 liter per 100 kilometer, ofwel 25 procent!
Naast de vermindering van schadelijke uitstoot door de E5-motoren, besparen we per jaar per trekker 12,500 liter brandstof. Dat scheelt ruim 32.000 kilogram CO2. De samenwerking met Mercedes-Benz inzake de aansturing duurt tot augustus 2012.
www.mercedes-benz.nl

 

 

 

 

Zonneveld Vlaardingen

Al vele jaren is Zonneveld Vlaardingen onze leverancier voor bedrijfskleding. Zonneveld Vlaardingen is opgericht in januari 1988, begonnen in een garage te Schipluiden en is sindsdien uitgegroeid tot een totaalleverancier in bedrijfskleding. Zonneveld Vlaardingen levert ons bedrijfskleding dat voldoet aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en functionele eisen, tegen een verantwoorde prijs. Zonneveld Vlaardingen is een plezierige partij om mee samen te werken. Zonneveld Vlaardingen onderschrijft onze ambities op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen volledig.