Welkom op de website van Post-Kogeko

Green Community

   

Maatschappelijke organisaties


 

Stichting Kuychi

Wij zijn in 2003 een lange termijn committent aangegaan met Stichting Kuychi. Deze stichting geeft kinderen in Urubamba in Peru, dichtbij Cusco een thuis en een toekomst. Stichting Kuychi wil perspectief bieden aan kansarme kinderen die blootgesteld zijn aan de vele risico's bij extreme armoede. Stichting Kuychi is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Meer over stichting Kuychi vindt u op: www.kuychi.org.

 

 

 


 

V.V. Schipluiden

Post-Kogeko is sinds 2000 hoofdsponsor van V.V. Schipluiden. Voor ons als hoofdsponsor telt niet alleen de prestatie. Wat zwaar weegt is de samenhorigheid die naar voren komt wanneer de voetballers het veld betreden in een Schipluiden-tenue met daarop het symbool van ’de adelaar’. Hier komen onze eigenschappen samen: vrijheid, snelheid, overzicht en kracht! Voor meer informatie: www.vvschipluiden.nl.

 

 

 

 

De voedselbank

De voedselbank gaat verspilling van voedsel tegen door dit bij bedrijven in te zamelen en gratis te verstrekken aan mensen die in Nederland onder de armoedegrens leven. Zij werkt uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers. Post-Kogeko verzorgt met regelmaat kosteloos transporten voor de Voedselbank. www.voedselbankennederland.nl

 

 

 

 

 

Post-Kogeko Sporthal Schipluiden

Passie voor sport heeft Post-Kogeko hoog in het vaandel staan. Daarom mogen wij ons sinds 2005 naamsponsor noemen van de Post-Kogeko Sporthal in Schipluiden. De sporthal draagt de naam Post-Kogeko sporthal omdat wij als naamsponsor een belangrijke bijdrage geleverd hebben aan de realisatie van de sporthal. De sporthal is in september 2005 in gebruik genomen, de officiële opening was op 30 december 2005.
www.postkogekohal.nl/

 

 

 

 

 

Ride for the Roses

Het doel van de Ride for the Roses is het geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding met een unieke fietstocht.

De Ride for the Roses is een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. Iedereen kan meedoen aan dit door Lance Armstrong geïnitieerde wielerevenement . Er zijn verschillende mogelijkheden: een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Deelnemers van de cycletour fietsen in het grootste peloton van de wereld! Duizenden wielrenners fietsen als een aaneengesloten groep met een gemiddelde snelheid van 28 tot 30 km/u. Dit onder volledige politiebegeleiding over een afgezette weg.

 

Post-Kogeko heeft ook haar bijdrage gedaan en dit initiatief door middel van het plaatsen van een vrachtauto combinatie bij de start / finish. Daarnaast was uiteraard het Post-Kogeko wielerteam in vol ornaat aanwezig. 

http://www.ridefortheroses.nl/

 

 

 

Om het Post-Kogeko wielerteam in actie te zien klik hier

 

 

 

 

 

De Najaars Trucktour

Luid toeterend reed een lange stoet vrachtwagens zaterdag 13 september 2014 door Berkel en Rodenrijs. De vrolijkste file van het jaar was een feit: de Najaars Trucktour. Waarbij vrachtwagenchauffeurs zich van hun aardigste kant laten zien door gehandicapten te trakteren op een onvergetelijk dagje uit.