Welkom op de website van Post-Kogeko

Samenwerking

Vernieuwende samenwerking

 

 

 

DailyFresh Logistics

DailyFresh Logistics is een samenwerkingsverband tussen Post-Kogeko, Visbeen en DFDS en is gespecialiseerd in geconditioneerde groupage en volle ladingen naar het Verenigd Koninkrijk.

Vanuit een groot deel van Nederland kunnen AGF-producten worden vervoerd naar het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks belevert DailyFresh hier vele versmarkten en groothandelsmarkten op een snelle en efficiënte manier.

 

 

Peter Appel

Peter Appel verricht vanuit verschillende standplaatsen, verspreidt over geheel Nederland, voornamelijk contractdistributie in de retail en foodservice markt. Door de grote overeenkomsten in activiteiten, normen en waarden en complementaire geografische spreiding hebben Post-Kogeko en Peter Appel de krachten gebundeld. Op tactisch niveau worden de planning met elkaar gedeeld en aan elkaar geknoopt waardoor zoveel mogelijk verspilling wordt geëlimineerd.

Daarnaast heeft Post-Kogeko samen met Peter Appel een opleidingstraject opgestart om aan de wettelijk verplichte nascholing te kunnen voldoen.  

 

 

 

 

Visbeen

Naast het samenwerkingsverband DailyFresh Logistics werken Post-Kogeko en Visbeen ook samen om een Europees dekkend netwerk voor verse en bevroren levensmiddelen te kunnen garanderen.

Visbeen is gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd transport van gekoeld, vers en bevroren producten (groupage en volle ladingen). Visbeen biedt transport oplossingen door geheel Europa over weg, water en rail.