Welkom op de website van Post-Kogeko

Transport

Post-Kogeko Transport - Maatwerk en efficiency

Post-Kogeko is uw betrouwbare partner voor het vervoer van geconditioneerde levensmiddelen van productielocatie of distributiecentrum naar andere distributiecentra. Dankzij ons Europees-dekkende netwerk levert Post-Kogeko maatwerk tegen scherp concurrerende tarieven. De wens van de klant staat hierbij altijd voorop.

Post-Kogeko beschikt met haar huidige klantenportefeuille en partnerships over een sterk en dicht netwerk. Dankzij de centrale planning, die alle transportstromen overziet, kunnen de transportstromen van diverse partijen aan elkaar gekoppeld worden. Hiermee kunnen wij voor elke klant een efficiënte oplossingen aanbieden.

Wij verzorgen via ons uitgebreide netwerk ook de (fijnmazige) distributie in de Benelux en het Verenigd Koningrijk. Omdat elk land een eigen kenmerkende logistieke structuur heeft, heeft Post-Kogeko (door jarenlange ervaring en in samenwerking met partners) specialistische kennis van deze structuren in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Voor het uitleveren van enkele colli, pallets of volle trailers bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van de temperatuur van uw lading kunnen wij een grote diversiteit aanbieden, van diepvries (- 20 oC) tot + 20 oC.

De groupage planning van Post-Kogeko is bekend met de mogelijkheden en onmogelijkheden van het lossen bij de bekende retailers, grossiers en handelsmarkten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Maar ook voor de belevering van bijvoorbeeld cafés en hotels in het centrum van Amsterdam, Brussel of Londen kunt u bij Post-Kogeko terecht.

Voor nagenoeg alle afleveringen worden er vanuit overheden en klanten laad- en losvensters voorgeschreven. Afhankelijk van deze venstertijden worden de orders ingepland en indien nodig wordt er een losafspraak gemaakt. De geplande tijden worden geregistreerd op het klantportaal waar onze klanten real-time de voortgang van de afleveringen kunnen zien. Bij afwijkingen zoals leveren buiten het afgesproken venster, manco’s of retouren van goederen wordt er direct contact opgenomen met de klant om samen een passende oplossing te zoeken.